Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SRBOBRANCI POZDRAVILI PUTINA


Dva autobusa sa građanima naše opštine među kojima je bio i Radivoj Paroški, predsednik opštine u četvrtak su otišli put Beograda da pozdrave susret dva predsednika, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.


Poseta predsednika Rusije, Vladimira Putina bio je prorazredan politički događaj u četvrtak i sigurno spada među političke događaje koji će kada se budu sabirali događaji iz 2019.godine biti u vrhu po svom značaju. Iz cele Srbije stigli su građani u prestonicu Srbije da toga dana pozdrave susret dva predsednika i na taj način pruže podršku saradnji i prijateljskim i bratskim odnosima, kako je oprisan ovaj susret, dve države i dva naroda.

- Dobrim raspoloženjem smo pokazali svoj odnos prema ovom velikom događaju za našu zemlju. Na ovaj način smo pre svega dali podršku predsedniku Vučiću i borbi koju vodi za interese Srbije, međutim iskazali smo i veliku zahvalnost narodu Rusije i njihovom lideru Putinu zbog toga što nam je bio i ostao veliki saveznik, rekao je za Radio Srbobran, predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški i dodao:

- Skup je bio veličanstven i mogu da kažem da mi je veliko zadovoljstvo što sam bio deo toga i što sam se našao među tih 120.000 ljudi koji su prošetali prestonicom i pokazali ljubav prema Srbiji. Sa nama su uglavnom išli mladi, a video sam i da ih je u našem glavnom gradu bilo mnogo. Naravno, deo naše grupe bili su i stariji, ali izdržali su čitav dan bez nekih poteškoća. Takođe, vreme nas je poslužilo, jedino je uveče bilo nešto hladnije, mada ipak je januar.

S.N.

Foto: D.V.

  

Postavio: Administrator dana 2019.01.19   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin