Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

U NADALJU RADOVI NA VODOVODU - IZBACUJU SE IZ UPOTREBE AZBESTNE CEVI


Radovi na zameni azbestnih cevi u nadaljskom vodovodu vrše se trenutno u dve ulice, u ukupnoj dužini od 2 kilometra. Planirano je da tokom ove godine bude izvršena kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže u Nadalju, potvrdio je u izjavi za medije predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.


Nakon izgradnje fabrike vode, ugradnje novih ventila, ovo je poslednji korak u modernizaciji vodovodne mreže u Nadalju. Radovi na zameni dotrajalih i štetnih azbestnih cevi počeli su pre dvadesetak dana i trenutno se radi u licama Svetog Save i dr Lazara Rakića.

"Modernizovaćemo kompletnu vodovodnu mrežu u opštini"


Izjavio je za medije Radivoj Paroški:
- Ovo je samo početak jer smo za 2019. godinu planirali zamenu kompletnog vodovodnog sistema u Nadalju. Kada se to završi u ovom mestu ćemo imati u potpunosti novi sistem vodosnabdevanja; pre nekoliko godina izgrađena je fabrika vode, uredili smo sve šahtove i promenili ventile, a sada radimo zamenu starih cevi. Za posao u celom Nadalju biće nam potrebno oko 40 miliona dinara, rekao je Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran i dodao:

- U Turiji je zamenjeno 50 odsto vodovodnih cevi i potrebno je zameniti drugu polovinu, ali i izgraditi fabriku vode. U ovogodišnjem budžetu su planirana sredstva za izgradnju ovog postrojenja 

Postavio: Administrator dana 2019.03.05   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin