Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

DEMONSTRANTI TRAŽE OSTAVKE U OPŠTINSKOM RUKOVODSTVU


U subotu je šesti put u Srbobranu održan protesni skup pod nazivomn 1 od 5 miliona. Na skupu su ovaj put govorili pored moderatora protesta Vladimira Mudrinskog, Nenad Babin iz Srbobrana i Tijana Hegelj, student i aktivista protesta iz Beograda.


Pored obraćanja pomenutih, na protestu su preko razglasa emitovani neki delovi iz govora dr Zorana Đinđića, a po prvi put upućen je zahtev članovima opštinskog rukovodstva da podnesu ostavke.

Poziv, kako je rekao, u ime nezadovoljnih građana, uputio je Vladimir Mudrinski i to Radivoju Paroškom, predsedniku opštine Srbobran, Mileni Alargić, predsednici Skupštine opštine, kao i članovima Opštinskog veća, Đorđu Džekovu i dr Iliji Gazepovu. Takođe, Mudrinski je u ime organizatora protesta uputio poziv Socijalističkoj partiji Srbije, Savezu vojvođaanskih Mađara i Grupi građana Zoran Dudvarski da prestanu da daju podršku vlasti Srpske napredne stranke i napuste koaliciju.

Protest je završen zajedničkom šetnjom uobičajenom maršrutom, od Trga slobode, ulicama Svetog Save, Zmaj Jovinom i Karađorđevom.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2019.03.17   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin