Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1990/lazin-duh-posetio-lenku/

Verzija za tampu / To ScreenviewLAZIN DUH POSETIO LENKU!


Tokom jučerašnjeg dana u neposrednoj blizini kapele u kojoj je sahranjena Lenka Dunđerski pojavio se duh Laze Kostića. Ovo nam je potvrdila jedna naša sugrađanka koja ga je srela i razgovarala sa njim...


Neverovatna stvar se desila jednoj našoj sugrađanki na groblju. Ona tvrdi da je srela Lazu Kostića. Naša sagovornica kaže da se pojavio praktično niotkuda.

- Bilo je oko četiri popodne i išla sam od ulaznih vrata prema kapeli gde je sahranjena Lenka. Uobičajena tišina vladala je na groblju, čuo se samo cvrkut ptica pošto je bio lep, sunčan prolećni dan. Odjednom, ptice su prestale da pevaju, a sa neba se, ispred kapele, u trenu spustio jedan zrak, kakav nikad do tada nisam videla. Pretvorio se u momentu u kovitlac, a kao kroz šapat zašulo se "Santa Maria della salute"....

- Iz tog neverovatnog zraka sa neba u tom kovitlacu u nekoliko sekundi, koje su mi se činile kao večnost, formirala se ljudska figura čoveka u crnom odelu sa šeširom na glavu i sa jako neobičnim brkovima, nastavlja uzbudjeno da priča naša sagovornica i dodaje:

- Kada me je ugledao, samo se nasmešio, prišao je, poljubio mi ruku i rekao: "Ovo cveće je za moju Lenku, dajem ga vama, a vi ga ostavite njoj". Nasmejao se i uz osmeh rekao: "Ja verujem u te, Santa Maria della salute".

Ponovo je bljesnula munja sa neba i on je nestao.

"Ostala sam sa cvećem u čudu. Naravno, ostavila sam ga ispred kapele".

Da li je to znak da se ljubav vratila u Srbobran pitali smo našu sagovornicu, a ona nam je odgovorila:

- Ja verujem da je tako, mada mnogi o tome ne žele da govore i ćute, Santa Maria della salute!

fakenews
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign