Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

IZGORELA ŠUPA U ULICI ŽARKA ZRENANINA!


Drugi požar u nekoliko dana, ovaj put izgorela je šupa u dvorištu Nemetovih u Žarka Zrenjanina ilici. Brzom i savesnom intervencijom vatrogasaca sprečen požar većih razmera...


Sve se desilo iznenada i u trenutku dok nije bilo nikog kod kuće. Požar je primetila Tinde Nemet, dolazeći kući sa komšinicom iz pravca ulice Svetog Save. Neko na ulici od okupljenih pozvao je vatrogasce i oni su se ubrzo pojavili i za kratko vreme profesionalnom intervencijom lokalizovali požar i zaustavili njegovo širenje.

- Bilo je strašno, nismo mogli ništa,jer kada smo došli požar je već bio dosta veliki. Vetar je vatru preneo i u naše dvorište, ali na sreću sve je prošlo bez većih posledica, priča nam prva komšinica.

Vatrogasci su još jednom pokazali spremnost, brzinu i hrabrost, jer da nisu munjevito i profesionalno intervenisali, ko zna šta bi bilo, jer šupa se nalazi tik uz kuću u kojoj živi porodica Nemet.

Šta je uzrok požara utvrdiće se naknadno. U trenutku dok se nesreća dešavala niko nije bio spreman sa sigurnošću da kaže šta je izazvalo požar.

Ovo je drugi požar u nekoliko dana, podsetićemo vas, objavili smo kako je u požaru izgoreo salaš Paje Gavanskog na Segedincu.

Ova dva požara su svakako upozorenje svima nama da budemo oprezni i povedemo računa koliko je to moguće, kako bi do ovakvih i sličnih nesreća dolazilo što ređe.

Prijateljske reči utehe Tinde Nemet, koja je vidno potrešena i uplašena, ispratila intervenciju vatrogasaca, pokušavajući da pomogne, pružili su zamenica predsednika opštine Srbobran, Boba Gradinac i član Opštinskog veća, Zolika Ifju, koji su odmah nakon što su saznali da se desio požar izašli na lice mesta. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.09   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 77
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen