Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

IZGORELA ŠUPA U ULICI ŽARKA ZRENANINA!


Drugi požar u nekoliko dana, ovaj put izgorela je šupa u dvorištu Nemetovih u Žarka Zrenjanina ilici. Brzom i savesnom intervencijom vatrogasaca sprečen požar većih razmera...


Sve se desilo iznenada i u trenutku dok nije bilo nikog kod kuće. Požar je primetila Tinde Nemet, dolazeći kući sa komšinicom iz pravca ulice Svetog Save. Neko na ulici od okupljenih pozvao je vatrogasce i oni su se ubrzo pojavili i za kratko vreme profesionalnom intervencijom lokalizovali požar i zaustavili njegovo širenje.

- Bilo je strašno, nismo mogli ništa,jer kada smo došli požar je već bio dosta veliki. Vetar je vatru preneo i u naše dvorište, ali na sreću sve je prošlo bez većih posledica, priča nam prva komšinica.

Vatrogasci su još jednom pokazali spremnost, brzinu i hrabrost, jer da nisu munjevito i profesionalno intervenisali, ko zna šta bi bilo, jer šupa se nalazi tik uz kuću u kojoj živi porodica Nemet.

Šta je uzrok požara utvrdiće se naknadno. U trenutku dok se nesreća dešavala niko nije bio spreman sa sigurnošću da kaže šta je izazvalo požar.

Ovo je drugi požar u nekoliko dana, podsetićemo vas, objavili smo kako je u požaru izgoreo salaš Paje Gavanskog na Segedincu.

Ova dva požara su svakako upozorenje svima nama da budemo oprezni i povedemo računa koliko je to moguće, kako bi do ovakvih i sličnih nesreća dolazilo što ređe.

Prijateljske reči utehe Tinde Nemet, koja je vidno potrešena i uplašena, ispratila intervenciju vatrogasaca, pokušavajući da pomogne, pružili su zamenica predsednika opštine Srbobran, Boba Gradinac i član Opštinskog veća, Zolika Ifju, koji su odmah nakon što su saznali da se desio požar izašli na lice mesta. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.09   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world