Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ZAVRŠENO ŽENSKO JUNIORSKO PRVENSTVO SRBIJE U KOŠARCI - PEHAR OTIŠAO U BEOGRAD!


Najbolji tim sezone je ŽKK Korać iz Beograda! Devojke ovog tima bile su bolje protiv juniorki Crvene zvezde u finalnoj utakmici i osvojile pehar prvenstva. Srbobranske su ostvarile veliki uspeh osvajanjem četvrtog mesta, a ŽKK Srbobran dobio sve pohvale kao organizator turnira.


ŽKK Korać - Crvena Zvezda 60:53 (11:10, 12:12, 14:19, 23:12)

U beogradskom finalu koje je sinoć odigrano u Srbobranu bolje su bile "Žućkove naslednice", a u utakmici koja je predhodila, slavile su košarkašice Novosadske ŽKA protiv domaćih košarkašica ŽKK Srbobran. Utakmica je završena rezultatom 73:59.

Radivoj Korać je tako, posle zlata u kadetskoj, prvak Srbije i u juniorskoj konkurenciji. Crvena zvezda je sezonu u mlađim kategorijama završila sa tri medalje. Pionirke su se okitile zlatom, a kadetkinje i juniorke srebrom.

Osvajanjem četvrtog mesta naše košarkašice su dokazale visok kvalitet ženske košarke koja se igra u Srbobranu i bez sumnje zaslužuju sve pohvale.

Isto važi i za organizaciju turnira, a pohvale i zahvalnost na gostoprimstvu, ŽKK Srbobran su uputili osim učesnika turnira i zvaničnici Košarkaškog saveza, koji su, svi sa kojima smo razgovarali, imali samo reči pohvale za domaćine, posebno istaknuvši značaj za uspešnu organizaciju turnira, dobru saradnju kluba i lokalne samouprave.

Tri dana ljubitelji košarke su mogli da uživaju u igri između dva koša i vide na jednom mestu budućnost ženske srpske košarke.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2019.05.19

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin