Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

UŠLI SMO U ZAVRŠNICU TURNIRA, U NEDELJU FINALE!


Dva humanitarna turnira koji se igraju na Trgu republike ušli su u završnu fazu. Ostali su samo najbolji, a večeras od 20.00h igra se prva od dve utakmice koje će nam reći ko su druga dva tima koja će na teren u polufinalu.


Danas se po rasporedu igraju samo dve utakmice u nožnom tenisu, a organizator je najavio i jedan revijalni meč. Start je u 20.00h, a na teren će četiri ekipe koje su ostvarile plasman u četvrtfinale:

Makova dvojka - Plavulja

Komnenić i Gašić -- Vašarište

Sinoć su odigrani dva susreta četvrtine finala, tako da imamo dve ekipe koje su već ostvarile plasman u polufinale, a svi se slažu da je odigrana utakmica turnira u kojoj su se sreli Parketar Dane i Večiti Talenti. U drugom četvrtfinalnom meču u polufinale ostvarila je ekipa Momento (Trivić - Adamović) koji su pobedili i izbacili iz daljeg takmičenja aktuelne prvake i favorita ovog turnira ekipu Medison - Deže Renčar.

Parketar Dane - Večiti talenti      2:1  (21:16,17:21,11:8)

Medison -”Deže Renčar” – Momento (Trivić i Adamović)     0:2 (16:21,19:21)

Na turniru u stonom fudbalu je danas slobodan dan. Plasman u polufinale ostvarile su ekipe koje će u nedelju pokušati da u završnici trnira stignu do titule.

STONI FUDBAL POLUFINALE- NEDELJA

  1. PAORI - MOMENT
  2. KUMOVI - AMADEUS

Sztr „Ju-Tex“ i kstr „Raf Srbobran“ na specifičan način podržali su turnir i učestvuju u humanoj akciji prikupljana sredstava za našeg malog sugrađanina Stevana Nađa. Oni su poklonili pet kompleta fudbalskih dresova za ekipe koje će učestovati na turniru u futsalu 3x3 "Milenko Genčić". Ekipe koje žele da otkupe dresove moći će da biraju dizajn i štampu, a sav prihod od prodaje biće uplaćen kao finansijska pomoć za lečenje malog Stevana, 

Kompleti su izloženi kod zapisničkog stola tako da mogu da se vide i biraju. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.06.08   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin