Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

OTVOREN BIOSKOP NA OTVORENOM!


Ljubitelji filma okupili su se u nedelju na obnovljenim tribinama košarkaškog terena, iza sportske hale, kako bi uživali u projekciji filma "Torba puna sećanja" kanadskog reditelja Kristijana Digea.


Dom kulture u Srbobranu "krivac" je za organizaciju i održavanje ovog događaja, a sa filmom koji je prikazan u toku večeri otpočela je čitava letnja sezona bioskopa na otvorenom.

U sklopu "Kulturnog leta" za ovu godinu planirano je desetak sličnih projekcija koje će svoje prikazivanje ostvariti na svežem letnjem vazduhu i pod otvorenim noćnim nebom.

Planirani filmovi odabrani su pažljivo, tako da budu odgovarajući kako i za naše najmlađe građane, tako i za one starije, a bioskop će, da tako kažemo, raditi punom parom.

Promocija sedme umetnosti je, dakle, u toku, a za narednih nekoliko meseci planirane su različite kulturne manifestacije, kao i nekoliko zanimljivih pozorišnih predstava zbog čega možemo zaključiti da nam u periodu koji sledi predstoji bogat kulturni sadržaj iz kuhinje Doma kulture.

M.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.06.18   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin