Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/2127/otvoren-bioskop-na-otvorenom/

Verzija za tampu / To ScreenviewOTVOREN BIOSKOP NA OTVORENOM!


Ljubitelji filma okupili su se u nedelju na obnovljenim tribinama košarkaškog terena, iza sportske hale, kako bi uživali u projekciji filma "Torba puna sećanja" kanadskog reditelja Kristijana Digea.


Dom kulture u Srbobranu "krivac" je za organizaciju i održavanje ovog događaja, a sa filmom koji je prikazan u toku večeri otpočela je čitava letnja sezona bioskopa na otvorenom.

U sklopu "Kulturnog leta" za ovu godinu planirano je desetak sličnih projekcija koje će svoje prikazivanje ostvariti na svežem letnjem vazduhu i pod otvorenim noćnim nebom.

Planirani filmovi odabrani su pažljivo, tako da budu odgovarajući kako i za naše najmlađe građane, tako i za one starije, a bioskop će, da tako kažemo, raditi punom parom.

Promocija sedme umetnosti je, dakle, u toku, a za narednih nekoliko meseci planirane su različite kulturne manifestacije, kao i nekoliko zanimljivih pozorišnih predstava zbog čega možemo zaključiti da nam u periodu koji sledi predstoji bogat kulturni sadržaj iz kuhinje Doma kulture.

M.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign