Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SRBOBRAN.NET POKLANJA PET MAJICA


Pošaljete nam fotografiju za koju smatrate da treba da se nađe na našem portalu, vaše ime i prezime i adresu na koju ćemo vam dostaviti majicu sa znakom našeg portala i ukoliko se vaša fotografija nađe među pet koje će biti objavljene majica je vaša.


Delimo ukupno pet majica bele boje sa narandžastim okovratnikom i sa znakom portala Srbobran.net koji je uradio Milan Radišić, naš Srbobranac koji decenijama živi i radi u Budimpešti i kome dugujemo veliku zahvalnost što nam je izašao u susret i odvojio svoje dragoceno vreme i napravio ovaj logo.

Osim što je stručnjak za advertajzing, Milan je i svetski priznat fotograf. O nekim od njegovih velikih internacionalnih uspeha smo pisali do sada, a ovo je prilika da vam preporučimo da pogledate njegove fotografije koje su deo projekta "WATER SHAPE EARTH"  koji trenutno zaokuplja njegovu pažnju.

Na nacionalnom žurnalističkom konkursu u Mađarskoj osvojio je glavni Grand prix, dok je u Americi na sličnom konkursu za najbolji foto projekat svrstan među šest najuspešnijih u svetu.

Takođe zahvaljujemo se firmi Ju-tex iz Srbobrana koja je izradila majice.

Pošaljite nam neku fotografiju koju ste snimili i smatrate da bi bila zanimljiva za naše posetioce. Može da bude portret, fotografija sa letovanja, pejzažna fotografija itd, vi odlučite šta ćete nam poslati, a mi ćemo izabrati pet najboljih i nagraditi majicama sa znakom portala Srbobran.net

Fotografije nam možete poslati u narednih sedam dana, mailom na adresu cvrcakpress@gmail.com ili viberom na broj telefona 062 205 123

  

Postavio: Administrator dana 2019.08.02

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin