Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/2254/predloite-kandidate-za-oktobarsku-nagradu/

Verzija za tampu / To ScreenviewPREDLOŽITE KANDIDATE ZA OKTOBARSKU NAGRADU


Opština Srbobran uputila je javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Oktobarske nagrade opštine Srbobran, zvanja Počasnog građanina opštine Srbobran i Zahvalnice.


Predlozi, prema pravilniku, dostavljaju se do 27. septembra, na adresu Opštinska uprava Srbobran, Trg slobode 2, sa naznakom "Za Oktobarsku nagradu i priznanja". Predlozi moraju biti u pisanoj formi i obrazloženi.

Oktobarska nagrada opštine Srbobran dodeljuje se za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u nauci, kulturi, umetnosti, prosveti, zdravstvu, fizičkoj kulturi, sportu, novinarstvu, proizvodnom radu ili u drugim oblastima privrednog i društvenog života. Nagrada se može dodeliti i za celokupno stvaralaštvo. Dodeljuje se pojedincima ili grupama autora za zajedničko ostvarenje.

Zvanje počasnog građanina opštine Srbobran dodeljuje se kao najviša lična počast i izraz posebnog poštovanja građanima koji uživaju ugled u zemlji i u svetu. Zahvalnica se dodeljuje građanima, preduzećima, ustanovama, organizacijama ili mesnim zajednicama za postignute primerene rezultate i uspehe u radu, učinjene podvige, humana dela, kao i za ispoljenu hrabrost i požrtvovanje u spasavanju života ljudi i materijalnih dobara.

Ceo pravilnik postupka kandidovanja možete videti OVDE
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign