Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
Dom zdravlja za praznike


Evo kako će funkcionisati zdravstvene službe Doma zdravlja u vreme praznika.

U ponedeljak sve službe Doma zdravlja radiće uobičajeno s tim što će u redovnim službama radno vreme biti skraćeno za sat, dva, a nakon toga pacijente će preuzimati hitna služba, saznaje Srbobran.net.

Prvog januara hitna služba radiće uobičajeno 24 sata, s tim što će tokom dana biti pojačana sa još jednom ekipom iz opšte službe.Isto važi i za drugi januar.

Prvog januara apoteke i stomatološka služba neće raditi, ali drugog januara i apoteka i stomatološka služba dežuraće od 8 - 12 sati.

S.N.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2012.12.28

 

 

Glasaj
     


 

Komentari
U Sunday, 30.Dec 2012, 23:43 Poruka od: gradjanin
Koja stomatoloska sluzba dezura. Dali je to ona sto naplacuje usluge u kesu od pacijenata, sram vas bilo a nas dom zdravlja.Direktore to znate.

Dodaj komentar
Tvoje ime

Izracunaj...

Rezultat od:   8-5  =  

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije portala srbobran.net, već isključivo autora lično i za izrečeno u komentarima, srbobran.net ne snosi nikakvu odgovornost! Komentari koji sadrže uvrede, pretnje, vulgarne reči, klevete ili pozive na nasilje, kao i poruke koje smatramo neprikladnim, biće obrisani. Takođe svi komentari koji sadrže sve oblike nacionalne, rasne, verske, seksualne i bilo kakve druge mržnje, biće obrisani. Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni...

Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

Partneri
Direkcija
You tube
Trgoauto
Graditelj
Lagrad
Švrća
Paroski
Pekara Hit
Kamen Mermer
dk-photo
NSB Info

ätampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama