Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
Dom zdravlja za praznike


Evo kako će funkcionisati zdravstvene službe Doma zdravlja u vreme praznika.

U ponedeljak sve službe Doma zdravlja radiće uobičajeno s tim što će u redovnim službama radno vreme biti skraćeno za sat, dva, a nakon toga pacijente će preuzimati hitna služba, saznaje Srbobran.net.

Prvog januara hitna služba radiće uobičajeno 24 sata, s tim što će tokom dana biti pojačana sa još jednom ekipom iz opšte službe.Isto važi i za drugi januar.

Prvog januara apoteke i stomatološka služba neće raditi, ali drugog januara i apoteka i stomatološka služba dežuraće od 8 - 12 sati.

S.N.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2012.12.28

 

 

Glasaj
     


 

Komentari
U Monday, 31.Dec 2012, 07:43 Poruka od: gradjanin
Koja stomatoloska sluzba dezura. Dali je to ona sto naplacuje usluge u kesu od pacijenata, sram vas bilo a nas dom zdravlja.Direktore to znate.

Dodaj komentar
Tvoje ime
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije portala srbobran.net, već isključivo autora lično i za izrečeno u komentarima, srbobran.net ne snosi nikakvu odgovornost! Komentari koji sadrže uvrede, pretnje, vulgarne reči, klevete ili pozive na nasilje, kao i poruke koje smatramo neprikladnim, biće obrisani. Takođe svi komentari koji sadrže sve oblike nacionalne, rasne, verske, seksualne i bilo kakve druge mržnje, biće obrisani. Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni...

Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

Partneri
Direkcija
You tube
Trgoauto
R&B
Lagrad
Švrća
Paroski
Pekara Hit
Kamen Mermer
dk-photo
NSB Info

ätampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama