Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

SAMO NAPRED I GLAVU GORE!


Ona je devojka iz našeg sokaka, ali kako stvari stoje možda ćemo uskoro za nju moći da kažemo „svetsko, a naše“.  Odlučila je da se bavi modelingom, uradila je prve fotografije i već su počele da stižu ponude za fotografisanje i iz inostranstva. Ona je Bernadetta Oroszi.


Za foto session saznali smo od pecaroša. Javili nam da je neka devojka u hotelu i da je slikaju! Bilo je čak i malo komično kada smo dobili ovakvu dojavu. Onda smo proverili o čemu se radi. Naime, pre pet dana nekadašnji hotel Elan iako opustošen i ruiniran poslužio je u svrhu umetnosti. Dva profesionalna fotografa, Karolina Balogh iz Bečeja, Robert Shivo iz Bačkog Petrovog Sela i naša sugrađanka Bernadetta Oroszi ovaj ambijent prepoznali su kao kulisu za dobru fotografiju.

- Ovo je nešto novo u mom životu. Jednostavno sam jednog dana odlučila da se ovim bavim i potrudila sam se da nađem najbolje fotografe, kazala je za naš portal Bernadetta i objasnila nam da je njen plan da se ne zaustavi, nego da nastavi da se bavi foto modelingom.

- Ovo je bilo jako zanimljivo iskustvo. Jako dobra energija, inspirativan ambijent, jasna ideja i rezultat su sjajne fotografije sa kojim sam jako zadovoljna. Dobila sam puno čestitki, čak i neke ponude za fotografisanje u inostranstvu. Očigledno da smo napravili pravu stvar.

O svojim planovima Bernadetta kaže:

- Imam jednu prelepu ćerkicu koja se zove Lia i ona je na prvom mestu. Inače sam žena koja se trudi da čvrsto stoji na svojim nogama i moj moto je  - samo napred i glavu gore! Često umem da kažem za sebe da sam žena, domaćica, spremačica, pekar, lekar, apotekar, a ove fotografije su dokaz da mogu da budem i foto model. Jako mi se dopalo i zašto da ne, spremna sam i za karijeru ukoliko se za tako nešto ukaže prilika.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2019.10.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen