Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

OD PONEDELJKA NOVO MESTO ZA IZLAZAK I PRIJATNE TRENUTKE UZ BOGAT MENI!


Kafe -  piceria "Korzo" u ulici Miloša Crnjanskog od ponedeljka ujutro otvara svoja vrata za sve goste koji traže mesto gde će prijatno provesti slobodne trenutke i predahnuti uz jelo, piće, ili vrhunski espresso.


Dugo je pripremano otvaranje, razmišljalo se o svakom detalju, prostor je uređen u maniru sličnih ugostiteljskih objekata koji su se ovenčali slavom, a isto tako za sve goste sa puno entuzijazma i kulinarskog umeća pripreman je spisak jela koja se nalaze u meniju ove picerije. U ponudi je svakodnevno pored više vrsta pizza, doručak "Specijal Korzo", a tu su zatim jela po porudžbini, jela sa roštilja, gotova jela, supe, čorbe, riblji specijaliteti, paste, slane palačinke, obrok salate i poslastice u koje spadaju razne vrste kolača.

Slično je i sa pićima koja su u ponudi. U piceriji Korzo sa posebnim zadovoljstvom svojim gostima nude paletu vrhunskih vina domaćih vinarija Zvonko Bogdan, Kovačević, Deurić, Aleksandrović, Erdevik i mnogih drugih.

Na ljubitelje dobre esspreso kafe takođe su mislili, tako da u kafe - piceriji Korzo, u prijatnom ambijentu, možete popiti omiljeni espresso, macchiato i cappuccino koji su napravljeni od vrhunske vrste kafe Antico sapore.

Radno vreme ovog novog i jedinstvenog ugostiteljskog objekta je radnim danima i nedeljom od 8h do 00h, a petkom i subotom rade sat duže, od 8h do 01h.
 

 

  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.10.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin