Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

RUKA SPASA DARIVALA DECU POKLON PAKETIMA


Poklon paketiće, u susret Novoj godini, dobilo je juče u sali Pozorištance, 70 dece, a akcija je sprovedena u saradnji sa opštinom Srbobran, Pokrajinskim fondom za izbegla i raseljena lica i Domom kulture.

 


Deda mraz je doneo paketiće koji su bili ispunjeni slatkim poslasticama, a u nekima je bilo i nešto od garderobe, potvrdio nam je organizator. Da bi sve bilo upečatljivije za decu koja su dobila novogodišnje paketiće, Dom kulture je organizovao pozorišnu predstavu za decu.

Glumci dramskog studija Talija izveli su prestavu "Zaljubljeni bubamarci".

- Ovu akciju organizovali smo tako što nam je pomogao Centar za socijalni rad od koga smo dobili spisak dece koja su u fokusu ovog našeg projekta. Pored dece koja su sada dobila paketiće, do Nove godine mi iz Udruženja posetićemo još 50 porodica gde su deca koj su obuhvaćena projektom i njih takođe obradovati poklonom, kazala je za naš portal Savka Lazić, predsednica udruženja "Ruka spasa" i dodala:

- Pozivamo vas 21.12. da dođete na Trg slobode. Delićemo kape i šalove za decu, a potrudićemo se da deca dobiju i neke slatkiše. Početak je tačno u podne.

M.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.12.17   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin