Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

NAKON 25 GODINA OSVANUO SNIMAK IZ TURIJE


Da li je nekad bilo bolje, da li kada govorimo o prošlom vremenu ipak se radi samo o tome da se bude neka sentimetalna osećanja ili tu zaista ima nešto? Nedavno na internetu se pojavio snimak koji je nastao 1994.godine u Turiji i koji je izazvao veliku pažnju...


Te godine na obali kanala kod mosta u Turiji održane su Igre bez granica. Koliko smo uspeli da saznamo od učesnika takmičilo se šest ekipa u različitim disciplinama. Sve je počelo na obali kanala, a završeno je u centru sela u večernjim satima gde su proglašeni najbolji. O kakvom događaju se radi i koliko je zajedništvo u tim devedesetim godinama u Turiji bilo jako najbolje govori ovaj video zapis.

Videćete neke ljude kojih na žalost više nema, ali i mnoge koji su tada bili mladi, a danas su zakoračili u ozbiljne, životne godine. Ovo je video snimak koji svakako vredi pogledati i setiti se jednog prošlog vremena.

Koliko je nama poznato autor ovog video snimka je jedan od retkih koji je tada imao video kameru. Živi u Austriji i svakako mu se zahvaljujemo što je ovaj zapis postavio na internet.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2019.12.19

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin