Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/250/u-kolu-kree-175-aka-prvaka/

Verzija za tampu / To ScreenviewU ŠKOLU KREĆE 175 ĐAKA PRVAKA!


Deca ratnih vojnih invalida danas dobila poklon pakete školskog pribora...


U prostorijama Udruženja ratnih vojnih invalida opštine Srbobran danas su deci uručeni poklon paketi školskog pribora, koje su zajednički obezbedili opština Srbobran i Savez organizacija Udruženja ratnih vojnih invalida i Porodica palih boraca AP Vojvodina.

Ukupno 25. dece dobilo je pakete, a uručio ih je Ifju Zoltan član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje i kulturu.Prostorije Opštinske organizacije danas je posetio i Milenko Čančarević predsednik SO URVI i PPB AP Vojvodine.

Inače u Osnovnim školama početkom iduće nedelje biće organizovan doček za đake prvake, a tom prilikom deca koja će po prvi put sesti u školske klupe od opštine će dobiti mali dar - poklon školski pribor povodom polaska u školu.

Ukupno na teritoriji naše opštine u prvi razred kreće 175 đaka. Najveći broj u OŠ Vuk Karadžić, njih 60, zatim u OŠ Jovan Jovanović Zmaj 57. U Nadalju u OŠ Žarko Zrenjanin Uča prvi put u školske klupe sešće 35 i u Turiji u OŠ Petar Drapšin 23 đaka.

Evo šta je danas prilikom dodele poklon paketa deci URVi rekao Ifju Zoltan, član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje:

S.Š.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign