Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

KOLUBARA - PRVAK DRUGOG SRETENJSKOG TURNIRA U RUKOMETU


Rukometaši iz Lazarevca bili su u subotu najbolja ekipa u konkurenciji sa rukometašima iz Novog Bečeja i Srbobrana i zasluženo su sa sobom kući poneli pobednički pehar drugog Sretenjskog turnira u organizaciji RK Srbobran.


Nije ovo bio turnir za dokazivanje, pre bi se reklo da je ovo bio susret tri tima koji su se okupili kako bi uživali u rukometu, sportu koji najviše vole. RK Kolubara iz Lazarevca ipak je bila u subotu najbolji tim. Oni su pobedili najpre domaći RK Srbobran, rezultatom 33:20, a potom u poslednjoj utakmici sa partnerom iz Super B lige Sever-Centar, RK Jedinstvo iz Novog Bečeja. U finišu pokazali su ipak da je ovo bio njihov dan i odneli su pobedu rezultatom 23:22.

Naši rukometaši bili su neravnopravan partner gostima iz Lazarevca i Novog Bečeja, ali su pokazali borbenost i dali su sve od sebe kako bi koiko toliko parirali očigledno boljim ekipama, što dokazuje i rang takmičenja. U drugoj utakmici izgubili su od Jedinstva rezultatom 31:17.

Bio je ovaj turnir odlična prilika da trener Vuk Milojičić vidi sa kakvim igračkim kapitalom startuje ovog proleća i gde su mogućnosti za jačanje tima. Priliku da se na parketu pojave dobili su svi prijavljeni igrači, uključujući i najmlađe. Prvenstvo za RK Srbobran u Trećoj ligi Sever - "Zapad" nastavlja se u martu prvom utakmicom u prolećnom delu, a Srbobranci će biti gosti LSK iz Laćarka. Do tada ima dosta vremena da se vidi gde su manjkavosti i da se u prvenstvo uđe maksimalno spremno. RK Srbobran u nastavak sezone krenuće sa sredine tabele, tj sa petog mesta.

Nakon podele pehara i znamenja za učešće na turniru (priznanja je uručio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški) upriličeno je rukometno druženje u Lovačkom domu.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.02.16   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 64
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen