Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/261/prvi-dan-u-koli-za-prvake/

Verzija za tampu / To ScreenviewPRVI DAN U ŠKOLI ZA PRVAKE!


Danas je u OŠ "Vuk Karadžić" održan prijem za učenike prvog razreda.


Tradicionalno, otpočeo je prvim školskim zvonom za đake prvake. Prisutne učenike, njihove roditelje i sve one koji su došli da im požele srećan početak školovanja, na početku prijema pozdravila je direktor škole Julkica Popović. Potom su stariji učenici škole priredili prigodnu priredbu svojim mlađim drugarima, da bi ih na kraju prozivala i upoznala sa svojim učiteljicama psiholog škole Violeta Pivnički.

 
Učenici prvog razreda  podeljeni su u tri odeljenja koja će voditi učiteljice Snežana Džambas, Snežana Ostojić i Vesna Todorović, a nastavu će izvoditi i veroučitelj Dejan Korceba, kao i nastavnica engleskog jezika Marija Zeremski.
 
 
 
Prijemu prvaka u OŠ " Vuk Karadžić" prisustvovao je i predsednik opštine Neško Čestić, koji je ispred lokalne samouprave poklonio najmlađim učenicima škole poklon pakete školskog pribora.
 
Poklon pakete školskog pribora lokalna samoprava pripremila je za sve đake koji 01. septembra po prvi put sedaju u školeske klupe.
 
Koliko za decu, početak školovanja isto tako veliki je događaj, ako ne i veći za njihove roditelje. Facebook stranice Srbobranaca danas su prepune fotografija sa prijema đaka prvaka.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign