Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

DŽUDO TURNIR USPEŠNO ORGANIZOVAN - DŽUDO KLUB TURIJA POSTIGAO VELIKI USPEH


Gotovo 500 takmičara ispunilo je halu sportova u nedelju kada je Srbobran bio prestonica džudoa, a džudo klub Turija domaćin mladim džudistima do 15 godina starosti.


Na tatatami je izašlo 469 takmičara iz 50 klubova, što je ovaj turnir još jednom svrstalo u najvažnije džudo događaje u Srbiji. Džudo klub Turija je potvrdio epitat dobrog organizatora i domaćina. Turir koji je 22 put organizovan otvorila je Milena Alargić, predsednica skupštine opštine Srbobran:

- Svim takmičarima želim puno sreće, fer borbe, ali i da se u pauzama družite, stičete nove prijatelje i širite poznanstva. Znam da tokom takmičenja nećete imati ni malo lak zadatak, u Srbobran su danas došli najbolji džudisti iz velikog broja klubova. Neka pobede stvarno najbolji. Sa tom porukom proglašavam ovaj turnir otvorenim.

Turnir je i ove godine bio internacionalni, mada su zbog korona virusa izostali takmičari iz Rumunije, Rusije, Bugarske, Slovenije. Opšta ocena je da to nije umanjilo kvalitet džudoa koji smo videli.

Džudo klub Turija ostvario je veliki i značajan uspeh na ovom turniru. Pehar za najuspešniju ekipu starijih dečaka pripao je klubu „Turija“. Domaći takmičari osvojili su ukupno 9 medalja. Po tri zlatne, srebrne i bronzane medalje.

Džudo klub Turija je osvojio i najviše medalja u konkurenciji poletarki, i bodovno su delili prvo mesto sa džudo klubom „Kučevo“.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2020.03.03

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 67
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen