Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

MILOŠ MEDJU SVOJIMA!


- Dobro veče dragi moji i drago mi je da sam ponovo u Srbobranu. Kao pravi džentlmen, kada sve prođe, svim damama želim srećan osmi mart. Volite se i ljubite se jer bez prave ljubavi, prave emocije, dobre pesme i dobrog vina – nema života, rekao je na početku koncerta sinoć, Miloš Radović


Već nekoliko godina za redom, Miloš Radović gostuje u Srbobranu, uoči proleća.Tradicija se nastavila se i ove godine zbog čega je ovaj renomirani izvođač starogradske i evergrin muzike, šansona i šlagera, ponovo zapevao u Srbobranu.

Radović je u Srbobranu nastupao, u sali Malog pozorišta, zajedno sa svojim bratom, klavijaturistom i prof. Aleksandrom Radovićem i violinistom, članom orkestra RTV, Gojkom Romanićem.

Prateći dvojac, otvorio je veče sentimentalnim instrumentalom, ljubavnom temom iz filma „Kum“, a potom se na binu popeo Miloš Radović i pobrao aplauze publike.

Repertoar je bio raznovrstan i moglo bi se reći, čak, inovativan, no u nastup su svakako velikim delom bili uvršteni klasici poput starog šlagera, „Jesen stiže, dunjo moja“.

Naravno, nisu izostale, nove, autorske pesme ovog rado viđenog pevača u Srbobranu.

M.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2020.03.11

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin