Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

DEMOKRATE PREDSTAVILE SVOJU LISTU KANDIDATA


Sve kandidate krase iste osobine, to su vredni, odani i savesni ljudi, uspešni u svojim profesijama, kazao je Zoran Sekulić, predsednik OO Demokratske stranke u Srbobranu...


Na lokalne izbore Demokratska stranka izlazi sa svojom listom kandidata za odbonike u skupštini pod rednim brojem 6. Lista nosi naziv Valerija Tanasijin - Demokratska stranka, a Valerija je ujedno i kandidat demokrata za mesto predsednice opštine.- Imamo mogo razloga zašto smo kandidovali Valeriju. Naši sugrađani je znaju kao ženu koja zrači pozitivnom energijom, koja je dokazala privrženost porodici, stručnost u radu, odgovornost prema zajednici. Takva osoba može da pokrene procese koji su našoj opštini preko potrebni, a to su zapošljavanje, zaustavljanje odliva stanovništva, bolji socijalni program, veće stimulacije talentovanima, rešavanje komunalnih problema, kazao je Sekulić na konferenciji za medije.

Novinarima se obratila i Valerija Tanasijin, prva na listi demokrata i kazala da živimo u društvu kome su itekako potrebni mir, tolerancija, i razumevanje umesto mržnje.

- Krajnje je vreme da obratimo pažnju na ono št izgovaramo, a to može mnogo da promeni. Zašto se kod nas u politici sve shvata tako lično, upitala je Tanasijin i dodala:

- Treba pokazati mudrost, viziju i snagu i osećanje za Srbobran. Dati nadu za budućnost naše opštine.Predstavljanje Mađarskog Pokreta u okviru lokalne liste pod brojem 6 Valerija Tanasijin-Demokratska stranka, pripalo je Fenjveši Ištvanu, koordinatoru Mađarskog Pokreta za Srbobran.

Između ostalog on je istakao:

- Smatramo da su ovi izbori jedina prilika da naši sugrađani koji su na neki način nezadovoljni radom SVM-a iskažu svoje nezadovoljstvo. Izbori su prilika kada će moći da daju svoj glas za lokalnu listu 6 Valerija Tanasijin-DS, i time doprinesu da predstavnik Mađarskog Pokreta dođe do mandata za lokalne izbore a da naši sugrađani imaju svog predstavnika kao čoveka nacionalne manjine sa velikim stučnim znanjem i radnim i životnim iskustvom za odbornika. Vi znate da je kandidatkinja za predsednika Opštine Valerija Tanasijin Mađarica kao što sam i ja Mađar i smatram da je to sasvim dovoljno da naši sugrađani, koji su mišljenja da smo mi bolji nego ponuđeni kandidati na manjinskoj listi SVM-a glasaju za nas i time dobiju  kvalitetne i odgovorne odbornike koji svojim radom i znanjem mogu doprineti razvoju naše opštine Srbobran.
  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 50
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen