Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/27/demokrate-predstavile-svoju-listu-kandidata/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewDEMOKRATE PREDSTAVILE SVOJU LISTU KANDIDATA


Sve kandidate krase iste osobine, to su vredni, odani i savesni ljudi, uspešni u svojim profesijama, kazao je Zoran Sekuli─ç, predsednik OO Demokratske stranke u Srbobranu...


Na lokalne izbore Demokratska stranka izlazi sa svojom listom kandidata za odbonike u skupštini pod rednim brojem 6. Lista nosi naziv Valerija Tanasijin - Demokratska stranka, a Valerija je ujedno i kandidat demokrata za mesto predsednice opštine.- Imamo mogo razloga zašto smo kandidovali Valeriju. Naši sugra─Ĺani je znaju kao ┼żenu koja zra─Źi pozitivnom energijom, koja je dokazala privr┼żenost porodici, stru─Źnost u radu, odgovornost prema zajednici. Takva osoba mo┼że da pokrene procese koji su našoj opštini preko potrebni, a to su zapošljavanje, zaustavljanje odliva stanovništva, bolji socijalni program, ve─çe stimulacije talentovanima, rešavanje komunalnih problema, kazao je Sekuli─ç na konferenciji za medije.

Novinarima se obratila i Valerija Tanasijin, prva na listi demokrata i kazala da ┼żivimo u društvu kome su itekako potrebni mir, tolerancija, i razumevanje umesto mr┼żnje.

- Krajnje je vreme da obratimo pa┼żnju na ono št izgovaramo, a to mo┼że mnogo da promeni. Zašto se kod nas u politici sve shvata tako li─Źno, upitala je Tanasijin i dodala:

- Treba pokazati mudrost, viziju i snagu i ose─çanje za Srbobran. Dati nadu za budu─çnost naše opštine.Predstavljanje Ma─Ĺarskog Pokreta u okviru lokalne liste pod brojem 6 Valerija Tanasijin-Demokratska stranka, pripalo je Fenjveši Ištvanu, koordinatoru Ma─Ĺarskog Pokreta za Srbobran.

Izme─Ĺu ostalog on je istakao:

- Smatramo da su ovi izbori jedina prilika da naši sugra─Ĺani koji su na neki na─Źin nezadovoljni radom SVM-a iska┼żu svoje nezadovoljstvo. Izbori su prilika kada ─çe mo─çi da daju svoj glas za lokalnu listu 6 Valerija Tanasijin-DS, i time doprinesu da predstavnik Ma─Ĺarskog Pokreta do─Ĺe do mandata za lokalne izbore a da naši sugra─Ĺani imaju svog predstavnika kao ─Źoveka nacionalne manjine sa velikim stu─Źnim znanjem i radnim i ┼żivotnim iskustvom za odbornika. Vi znate da je kandidatkinja za predsednika Opštine Valerija Tanasijin Ma─Ĺarica kao što sam i ja Ma─Ĺar i smatram da je to sasvim dovoljno da naši sugra─Ĺani, koji su mišljenja da smo mi bolji nego ponu─Ĺeni kandidati na manjinskoj listi SVM-a glasaju za nas i time dobiju  kvalitetne i odgovorne odbornike koji svojim radom i znanjem mogu doprineti razvoju naše opštine Srbobran.
 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign