Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

KAKO NAJLAKŠE PLATITI USLUGE GRADITELJA TOKOM VANREDNOG STANJA?!


Na ovo pitanje danas je stigao odgovor u vidu saopštenja za javnost iz JKP Graditelj koje je potpisao direktor Đorđe Radetić, naime Graditelj izlazi u susret građanima i šalje svoje inkasante kod vas na kućnu adresu. U saopštenju se kaže:


Usled proglašenog vanrednog stanja na teritoriji R. Srbije, zabrane okupljanja više ljudi u zatvorenom prostoru, kao i zatvaranje šaltera lokalne samouprave i javnih preduzeća za rad sa strankama, veliki broj građana naše opštine je izrazio bojazan da će im nagomilani neplaćeni računi za usluge koje pruža ovo komunalno preduzeće predstavljati veliki teret kada se vanredno stanje ukine. Građani su nam takođe u više navrata uputili sugestiju da naplatu računa vršimo tako što ćemo odlaziti na njihove adrese.

U želji da našim sugrađanima izađemo u susret, ovim putem vas obaveštavamo da smo spremni da naplatu računa vršimo od kuće do kuće, sa više ekipa inkasanata.

Posebno napominjemo da će naše mobilne ekipe na terenu preduzeti sve mere prevencije od širenja virusa- nošenje zaštitnih maski za lice i rukavica, a ovim putem izražavamo i nameru da se naše ekipe inkasanata takođe stave na raspolaganje Štabu za vanredne situacije Opštine Srbobran tokom naplate računa i svim starijim sugrađanima koji nam se obrate za pomoć u vidu nabavki namirnica ili davanju informacija, zatraženu pomoć i pružimo.

Ukoliko vam je potrebna ovakva vrsta usluge javite se na naš broj telefona: 021 730 158 

Postavio: Administrator dana 2020.03.25   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen