Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/2745/kako-registrovati-vozilo-u-vreme-vanrednog-stanja/

Verzija za tampu / To ScreenviewKAKO REGISTROVATI VOZILO U VREME VANREDNOG STANJA


Mnogi kojima ovih dana ističe registracija razmišljaju o tome kako da što jednostavnije registruju vozilo. Upravo zbog toga kontaktirali smo jedan od ovlašćenih servisa za obavljanje tehničkih pregleda. "Kod nas možete da završite sve", bio je kratak, jednostavan odgovor koji smo dobili u razgovoru sa Bojanom Milošević, iz pravne službe Doo Trgoauto.


Vlasnici automobila kojima ističe registracija, produženja mogu da obave isključivo u ovlašćenim servisima u kojima se obavljaju tehnički pregledi. Ovo je mera koju je propisao Štab za vanredne situacije, a šta to konkretno znači?

- Ukoliko treba da registrujete vozilo, ili da produžite registraciju, naš servis stoji vam na usluzi. Kod nas, još od 2013.godine, korisnicima usluga pružamo mogućnost da na najjednostavniji način izvrše registraciju. Šta to praktično znači? To znači da kod nas možete da uradite tehnički pregled, kompletna dokumentacija je naša briga, kao i obaveza da vam obezbedimo nalepnicu nakon registracije. Znači kompletnju uslugu oko registracije ili produženja završavate na jednom mestu, kaže za naš portal Bojana Milošević.

- Kako ne bi ste čekali nazovite 021/730-503 i zakažite termin za tehnički pregled i registraciju, dodaju u Trgoautu.

Radno vreme servisa je od 8.00 do 16.00h.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign