Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/2836/iii-virtualna-izloba-doma-kulture/

Verzija za tampu / To ScreenviewIII VIRTUALNA IZLOŽBA DOMA KULTURE


Dom kulture Srbobran u saradnji sa ArtCENTROM iz Beograda vam prezentuje treću po redu virtuelnu izložbu slika.


Današnji ArtCENTAR (zvaničan naziv: Asocijacija Srpski ArtCENTAR, Novi Sad) je osnovan kao Udruženje UMETNIKA 2008. godine u Beogradu. Slogan je bio, i ostao:

"Da stvaramo, a ne da rušimo!"

Tokom ovih dvanestak godina smo imali obimnu i ozbiljnu aktivnost: realizovali smo preko 550 izložbi, kao i na hiljade muzičkih, teatarskih i književnih dešavanja, radionica i tribina, promocija i mini sajmova, kao i drugih aktivnosti, kažu u ARTcentru i dodaju:

Pored redovnog dešavanja u Beogradu i Novom Sadu naše kolektivne i samostalne izložbe imaju svoje postavke i u drugim gradovima Srbije.

Udarne izložbe su Art[ ]KVADRAT_SRBIJA, UMETNOST - u - SRBIJI, EROTIKA - u - UMETNOSTI, kao i desetak redovnih godišnjih izložbi. Leta 2019. godine posebno je značajna Izložba UMETNOST DANAS u Izložbenom prostoru Narodne banke Srbije, sa 220 autora i oko 350 njihovih radova. Ovim smo pokazali kreativnu BAZU SRBIJE.

Svake godine, u maju za rođendan ArtCENTRA, organizujemo Godišnju kolektivnu izložbu kao smotru stvaralaštva naših autora u prethodnom periodu.

U ovih 12 godina je na likovnim izložbama ArtCENTRA učestvovalo više od 700 naših i autora iz inostranstva.

Vrlo se ozbiljno spremamo za 2021. godinu kada će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture!

Dobro došli na online izložbu slika ArtCENTRA!

ArtCENTAR – BEOGRAD, ima autorska prava na slike.

Izložbu likovnih radova i fotografija autora ovog udruženja možete videti u našoj galeriji OVDE.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ARTIKULTURIZACIJA" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign