Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PODRŠKA DECI I SAMOHRANIM MAJKAMA


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški sa svojim saradnicima, a u društvu, od nedavno stanovnika naše opštine, Žiće Maradone, obišli su tri porodice, kojima će biti obezbeđena pomoć za opremanje kuće koju dodeljuje pomenuti Žića.


Sva tri domaćinstva koja su danas posetili vode samohrane majke. U svakom je više dece i nalaze se u sistemu socijalne pomoći, tako da o njima brine Centar za socijalni rad koji je ovu akciju koordinirao.

Bila je ovo poseta da se vidi šta je ovim porodicama urgentno potrebno. Donator je Živorad Đurić, alijas Žića Maradona koji odnedavno živi u Srbobranu. Po svom nadimku i ovu donatorsku akciju nazvao je "Human Maradona". Kako saznajemo ovo nije prvi put da pomaže socijano ugroženima. U svom rodnom mestu, Požarevcu dobitnik je Oktobarske nagrade za humanitarni rad.

Pomoć ovim porodicama biće javno uručena u petak na Trgu slobode u okviru akcije koja se organizuje povodom Svetskog dana očuvanja životne sredine, a u okviru koga se organizuje čišćenje i uređenje obale Velikog bačkog kanala u Srbobranu.

Nakon obilaska ovih porodica medijima su se obratili Žića Maradona i Radivoj Paroški, koji su nešto više govorili o ovoj akciji, kao i o događaju koji se priuprema za petak: 

Postavio: Administrator dana 2020.06.03   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin