Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PODRŠKA ZA STARE I UGROŽENE KROZ PROJEKAT - MISLIMO NA STARA LICA


Dvadeset porodica u okviru projekta "Mislimo na stara lica" dobili su poklon pakete koji sadrže sredstva za ličnu higijenu, deke i jastuke. Projekat je realizovalo Udruženje žena "Ruka spasa", uz podršku lokalne samouprave.


"Zadovoljstvo je kada u našem gradu imamo udruženje kao što je 'Ruka spasa', koje veoma aktivno radi i pomaže one kojima je pomoć potrebna. To se jasno pokazalo za vreme vanrednog stanja i epidemije COVID 19, kada su članice 'Ruke spasa' svakodnevno šile maske i delile ih građanima i na svaki način pružale pomoć. Ovaj primer društvene odgovornosti i dobrog delovanja daje pun smisao našim konkursima, koji su namenjeni upravo ovakvim društvima, spremnim da rade na korist zajednice i njenih članova", rekao je Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.

Prillikom ovog susreta Paroški je uputio reči zahvalnosti svim starijim licima koji su pokazali odgovornost i koji su poslušali savete stručnjaka tokom epidemije Covid 19 i svojim ostankom kod kuće doprineli da broj zaraženih u našoj opštini bude na minimumu. 

Postavio: Administrator dana 2020.06.18

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin