Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

MI SMO UVEK TU DA POMOGNEMO!


Ovo je rekao predsednik opštine na prijemu koji je upriličio za đake generacije uručujući im poklone lokalne samouprave. Kao i svake godine svih pet škola na teritoriji naše opštine na osnovu sveukupnog uspeha proglesile su najbolje među najboljima. Ovaj put u svim školama đaci generacije su devojčice i devojke.


One su, iz Gimnazije i ekonomske škole "Svetozar Miletiić, Dragica Jelić (trgovac) i Jovana Stojanović (opšti smer gimnazije), zatim Lenka Beženar iz OŠ "Petar Drapšin", iz OŠ "Vuk Karadžić", Magdalena Šeatović, u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" najbolja je Ružica Bajzer i u OŠ "Žarko Zrenjanin Uća" đak generacije je Milica Grujić.One su u kabinet predsednika, na svečani prijem došle u pratnji direktorica škola.

- Ovo je mali, skroman znak pažnje. Želim vam u ime lokalne samouprave da nastavite da se obrazujete i u tome budete uspešne kao do sad, možda i sa jačim tempom, kako bi ste u oblastima u kojima se pripremate za rad, ostvarile dobre rezultate. Mi ćemo biti tu da vam pomognemo na svaki način, kad god vam to bude bilo potrebno, jer se vama dičimo, rekao je predsednik opštine dodeljujući im poklone i dodao:

- Lokalna samouprava se trudi da svake godine javno pohvali, nagradi i najvažnije promoviše vas, najbolje đake u generaciji, jer je ono što vi predstavljate veoma važno za dalji razvitak našeg društva. Vrednosti kao što su marljivost, upornosti i želja za sticanjem znaja, predstavljaju ono najbolje u ljudima. Promovisanjem vas kao mladih osoba koje neguju kod sebe te društvene vrednosti, mi podstičemo drugu decu, ali i njihove roditelje, da to i sami usvoje. Postigli ste za svoje godine mnogo, ali treba da znate da je to tek početak, i da ćete kroz život stalno nailaziti na izazove koje je potrebno savladavati, ako nastavite da u sebi nosite sve ono što imate sad, lakše ćete sve prevazići i postati uspešni ljudi.

Pored predsednika opštine ovim izuzetnim đacima čestitke na postignutom uspehu uputio je i Zoran Mijić, član opštinskog veća zadužen za školstvo.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2020.06.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin