Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

BISER PROŠIRUJE SVOJE KAPACITETE


Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama «Biser» Opštine Srbobran, proširuje postojeći dnevni boravak za osobe sa smetnjama u razvoju.


Dnevni boravak koji se trenutno koristi nema odgovarajuće kapacitete za sve aktivnosti  koje se realizuju u Udruženju «Biser».

Na novoj adresi u Srbobranu, Skopljanska br.5 počeće uskoro sa radom prošireni dnevni boravak za osobe sa smetnjama u razvoju. Tamo je predviđeno pružanje usluge nege i brige za korisnike, rekrativne i radioničarske aktivnosti, ali i defektološki rad sa decom predškolskog uzrasta i učenicima osnovnoškolskog uzrasta kojima je potrebna podrška u učenju, s obzirom da pohađaju program inkluzivnog obrazovanja.

 «Biser» će i dalje nastaviti sa radom na staroj adresi Hajuk Veljka br.85 u Srbobranu, ali će uskoro početi sa radom i na adresi Skopljanska br.5. Ovim putem pozivamo sve zaintersovane građane da dođu da posete naše nove prostorije, kao i donatore, pojedince, firme i sve koji mogu da se uključe i daju svoj doprinos kako bi se opremanje prostorije što pre završilo i na taj način naši korisnici dobili mesto za rad.

Posebno je potrebno istaći da su prostorije u Skopljanskoj br.5 u vlasništvu Udruženja «Biser», te je na ovaj način trajno rešen problem dostupnosti prostora za pružanje usluga.

                U predstojećem periodu Udruženje «BISER» kao pružalac usluga socijalne zaštite licenciraće svoje usluge, a u planu je i uspostavljanje usluge Stanovanje uz podršku. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 56
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen