Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/29/biser-proiruje-svoje-kapacitete/

Verzija za tampu / To ScreenviewBISER PROŠIRUJE SVOJE KAPACITETE


Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama «Biser» Opštine Srbobran, proširuje postojeći dnevni boravak za osobe sa smetnjama u razvoju.


Dnevni boravak koji se trenutno koristi nema odgovarajuće kapacitete za sve aktivnosti  koje se realizuju u Udruženju «Biser».

Na novoj adresi u Srbobranu, Skopljanska br.5 počeće uskoro sa radom prošireni dnevni boravak za osobe sa smetnjama u razvoju. Tamo je predviđeno pružanje usluge nege i brige za korisnike, rekrativne i radioničarske aktivnosti, ali i defektološki rad sa decom predškolskog uzrasta i učenicima osnovnoškolskog uzrasta kojima je potrebna podrška u učenju, s obzirom da pohađaju program inkluzivnog obrazovanja.

 «Biser» će i dalje nastaviti sa radom na staroj adresi Hajuk Veljka br.85 u Srbobranu, ali će uskoro početi sa radom i na adresi Skopljanska br.5. Ovim putem pozivamo sve zaintersovane građane da dođu da posete naše nove prostorije, kao i donatore, pojedince, firme i sve koji mogu da se uključe i daju svoj doprinos kako bi se opremanje prostorije što pre završilo i na taj način naši korisnici dobili mesto za rad.

Posebno je potrebno istaći da su prostorije u Skopljanskoj br.5 u vlasništvu Udruženja «Biser», te je na ovaj način trajno rešen problem dostupnosti prostora za pružanje usluga.

                U predstojećem periodu Udruženje «BISER» kao pružalac usluga socijalne zaštite licenciraće svoje usluge, a u planu je i uspostavljanje usluge Stanovanje uz podršku.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign