Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / ARTIKULTURIZACIJA

SNIMLJENA HIMNA ZA WOODROCK


U studiju "Kid's room production" u Srbobranu nastala je pesma koju predstavljamo. Nastala je u okviru projekta Woodrock, festivala koji je najavljen za kraj avgusta u Srbobranu, a da li će ga biti neizvesno je i uslovljeno je epidemiološkom situacijom.


Muziku i aranžman za pesmu "Ja verujem" uradio je Atila Tot, a muzički su je uobličili njegovi drugari iz benda Faust sa kojim nastupa na bubnjevima već dugi niz godina. Pored muzičara iz njegovog matičnog benda tu su još bili i članovi bendova R.O.C.K., SANS i PRLJAVI ROMEO. Pored Tibora Cindrića vokale su otpevali Jovan Baranin, Stefan Pavičić, Stevan Radjenović. Tekst pesme koju predstavljamo napisala je Dragana Jakovljević.

- Kada smo osmislili vojvođanski festival "Woodrock" pala mi je ideja na pamet da ne bi bilo loše da imamo himnu festivala. Pesma je nastala u jednom dahu i želja mi je bila da kod slušalaca probudi dobre duhove, donese optimizam i vedrinu, radost života. Moram da kažem da sve vreme imamo odličnu saradnju sa Moto klubom Woodstok" i spot je snimljen u saradnji sa njima. Nadam se da će se pesma dopasti slušaocima i da će uspeti da probudi optimizam u ova teška vremena, rekao je za naš sajt Atila Tot i dodaje:

- Za sada sve aktivnosti oko festivala smo zaustavili. Videćemo kako će se odvijati situacija sa koronom i u skladu sa tim ćemo se i ponašati. Svim vašim posetiocima želim dobro zdravlje, da uživaju u pesmi i veruju da dolaze bolji dani.

S.Š.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ARTIKULTURIZACIJA" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

  

Postavio: Administrator dana 2020.07.23   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen