Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/2947/mudrinski-bi-prihvatio-ponudu-dinama-ili-hajduka-iz-splita/

Verzija za tampu / To ScreenviewMUDRINSKI BI PRIHVATIO PONUDU DINAMA ILI HAJDUKA IZ SPLITA!


Jedini fudbaler u istoriji koji je na večitom derbiju postigao het trik, nekadašnji igrač Vojvodine, Crvene Zvezde, Čukaričkog, Spartaka, zatim fudbalske turneje po Evropskim klubovima, najpre u Nemačkoj, potom Švajcarskoj, Poljskoj, skrasio se u Hrvatskoj, Ognjen Mudrinski potpisao je novi ugovor sa Goricom i tim povodom dao je intervju za 24sata.hr


U intervju-u pod naslovom "Ušao sam u povjest Zvezde, ali igrao bih u Dinamu ili Hajduku", ovaj Srbobranac kaže kako se dobro oseća u Gorici gde je u 12 utakmica (465 minuta) postigao četiri gola i namestio dva.

- Tu sam od februara, prihvatili su me sjajno svi u klubu, saigrači. Osećam se kao da sam tu celi život, baš sam srećan zbog toga. Nisam pogrešio s izborom kluba, iako sam ugovor o pozajmici potpisao doslovno u poslednjim trenucima prelaznog roka jer u Jagielloniji nisu računali u mene. Dogovorili smo se u pet minuta - počeo je Mudrinski.

Kompletan intervju u kome između ostalog Ogi objašnjava zbog čega više voli da peca babuške, a ne kao njegov otac Radoslav (aktuelni prvak Srbije u šaranskom ribolovu) šarane, možete pročitati OVDE.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign