Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/2959/svu-panu-smo-usmerili-na-srbobran-i-nau-optinu/

Verzija za tampu / To ScreenviewSVU PAŽNЈU SMO USMERILI NA SRBOBRAN I NAŠU OPŠTINU


Ovo je između ostalog kazala Milica Zarić, direktorka Doma kulture, povodom izložbe starih fotografija Srbobrana koja je danas postavljena na Trgu slobode i biće tamo do četvrtka tako da će moći da je vide svi građani koji prođu kroz park.


Svi sadržaji Doma kulture su ovog leta uslovljeni merama koje je doneo Opštinski štab za krizne situacije, a povodom pandemije kovid 19.

- Opredelili smo seda u skladu sa merama koje su donete naše sadržaje potpuno uskladimo, tako da osim ovih izložbi na otvorenom, građanima nudimo sadržaje koje snimamo i potom objavljujemo. Za sada imamo dobru povratnu informaciju, tako da ćemo nastaviti u tom pravcu i već u četvrtak snimamo novi video koji će ljubitelji kulture moći da pogledaju. Fokus nam je na Srbobranu, na našoj opštini tako da gledamo da maksimalno iskoristimo resurse koje imamo, kazala je Zarić i dodala:

- Ova izložba je deo kolekcije koju imamo u našoj ustanovi. Stare fotografije uvek privlače pažnju, bude sećanja i inspiracija su za neke nove umetnilke poduhvate. Zato pozivamo sve naše građane koji imaju stare fotografije da nam pomognu da obogatimo ovu kolekciju i uvećamo je. To je jedan od dobrih načina  da sačuvamo od zaborava neka prošla vremena i duh koji je krasio našu opštinu oduvek.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ARTIKULTURIZACIJA" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign