Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

I DALJE PRIKUPLJAMO NOVAC ZA LANU KAKO BI SE OBEZBEDIO NEOPHODAN LEK ZA NJENO NORMALNO ODRASTANJE


Nakon što je prošlog vikenda održan turnir u organizaciji Udruženja građana "Naša priča" gde je ukupno prikupljeno 134.200 dinara, uplata koje su na namenski račun izvršili policajci iz stanice Srbobran (7.600 dinara) i Sindikat EMS Novi Sad (6.000 dinara), zatim podrške kroz techno pari Udruženja "Progresivna suza", akciju su podržale žene iz Udruženja "Ruka spasa".


One su u petak sakupile prodajući svoje rukotvorine na pijaci gotovo 24.000 dinara koji su takođe uplaćeni u fond za lečenje Lane Jovanović.

Komšije iz ulice 9 Jugovića koje su pokrenule Srbobran da pomognemo maloj Lani postavili su kutije na više javnih mesta i prodavnica u Srbobranu.

- Pokazalo se da ujedinjeni Srbobran za ovako kratko vreme ispoljava svu svoju snagu, veličinu kakvu ima i humanost na delu da nekom nesebično pomogne u nevolji. Samo mali trud i volja pokazuju nam da zajedno možemo do cilja, a to je da Lana otputuje na daleku destinaciju od koje joj zavisi detinjstvo kakvo imaju i njeni vršnjaci. Za veoma kratak period akcije , na "samo" dva humanitarna mesta - u pekari " NOVI HIT " i sportskoj kladionici "Maxbet " prikupljeno je 34. 608 din. + 2 eura, kaže Bora Miković iz komšiluka ulice 9 Jugovića.

Akcija se nastavlja a ako vidite kutiju sa likom male Lane ubacite koliko možete i budite i vi deo velike humanitarne porodice u koju se Srbobran pretvorio u predhodim danima. 

Postavio: Administrator dana 2020.09.05

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin