Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

OTVOREN KONKURS POVODOM EVROPSKE NEDELJE MOBILNOSTI


Povodom Evropske nedelje mobilnosti koja se svake godine održava od 16. do 22. septembra Opština Srbobran organizuje likovni konkurs na temu "Krećem se, a ne zagadjujem životnu sredinu".


Na likovnom konkursu učestvuju učenici od prvog do četvrtog razreda iz svih osnovnih škola naše opštine. Nakon što najbolji radovi budu izabrani biće izloženi u osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju.

Poklončiće za učenike koji najbolje odgovore na zadatu temu dodeliće Opština Srbobran u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja opštine Srbobran.

Evropska nedelja mobilnosti je godišnja kampanja održive urbane mobilnosti, organizovana od strane mreža gradova Eurocities (koja ima ulogu koordinatora), Energy-Cities i Climate Alliance, uz političku i finansijsku podršku Evropske komisije i njenog Generalnog direktorata za životnu sredinu.

Cilj kampanje, koja se održava svake godine od 16. do 22. septembra, je da podstiče lokalne uprave širom Evrope da uvode i promovišu mere održivog saobraćaja i da ponude svojim građanima alternative upotrebi automobila. 

Postavio: Administrator dana 2020.09.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


Toše Proeski In memoriam 25.01.1981 - 16.10.2007.

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin