Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / ARTIKULTURIZACIJA

LIKOVNO U SPOMEN KUĆI NANDORA GIONA


Učenici II 1 odeljenja OŠ "Jovan Jovanović" sa svojom učiteljicom Snežanom Stanojev danas su u okviru blok časa iz likovnog obrazovanja posetili spomen kuću književnika Nandora Giona gde su radili na temu "Vesela ptica raskošnog tela".


Svako od učenika imao je zadatak da napravi kolaž na ovu temu, a pre početka časa, deca su se upoznala sa stvaralaštvom Gion Nandora i prvi put videla vajarsko delo Fusko Ištvana -  "Kormorane".

Bila je ovo je prva poseta učenika II1 odeljenja kući Gion Nandora. Deca su sa velikim interesovanjem slušala priče o kormoranima, a  izuzetna zanimljivost im je bila preparirani kormoran, koji je u kuću stigao iz Subotice. Zadovoljni boravkom u letnjoj učenici učenici i učiteljica planiraju da u narednim danima održe i časove fizičkog u prostranom, uređenom dvorištu kuće.

L.P.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ARTIKULTURIZACIJA" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Srbobran.net dana 2020.09.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 27
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen