Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3002/likovno-u-spomen-kui-nandora-giona/

Verzija za tampu / To ScreenviewLIKOVNO U SPOMEN KUĆI NANDORA GIONA


Učenici II 1 odeljenja OŠ "Jovan Jovanović" sa svojom učiteljicom Snežanom Stanojev danas su u okviru blok časa iz likovnog obrazovanja posetili spomen kuću književnika Nandora Giona gde su radili na temu "Vesela ptica raskošnog tela".


Svako od učenika imao je zadatak da napravi kolaž na ovu temu, a pre početka časa, deca su se upoznala sa stvaralaštvom Gion Nandora i prvi put videla vajarsko delo Fusko Ištvana -  "Kormorane".

Bila je ovo je prva poseta učenika II1 odeljenja kući Gion Nandora. Deca su sa velikim interesovanjem slušala priče o kormoranima, a  izuzetna zanimljivost im je bila preparirani kormoran, koji je u kuću stigao iz Subotice. Zadovoljni boravkom u letnjoj učenici učenici i učiteljica planiraju da u narednim danima održe i časove fizičkog u prostranom, uređenom dvorištu kuće.

L.P.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ARTIKULTURIZACIJA" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign