Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SRBOBRAN DOKAZAO DA IMA VELIKO SRCE


Srbobranski karneval humanosti je potpuno opravdao očekivanja. Za malu Lanu Jovanović i njeno lečenje, prikupljeno je 341.287 dinara i 60 eura, potvrdili su organizatori.


Nema sumnje da su Srbobranci prepoznali koliko je važno da se uključe i daju svoj doprinos da se prikupi novac i mala Lana Jovanović dobije neophodan lek kako bi mogla da prevaziđe zdravstvene probleme i pobedi retku bolest koja joj krade odrastanje kakvo imaju njeni vršnjaci.

Na Trgu republike juče u popodnevnim satima bilo je svega i svi su došli da pomognu i podrže entuzijazam dvoje mladih ljudi, Bore Mikovića i Aleksandre Medić koji su alfa i omega akcije prikupljanja pomoći za Lanu.

Sve je bilo juče kako treba. Srbobran se ujedinio i sakupljena je pristojna svota novca. Mnogi koji juče nisu mogli da dođu poslali su sms na humanitarni broj za Lanu, a i na Trgu su se mnogi mašili telefona i svojim sms porukama podržali akciju.

Svim učesnicima koji su na bilo koji način doprineli da Srbobranski karneval humanosti bude uspešan i bude na ponos svim Srbobrancima, reči zahvalnosti uputili su organizatori koji pre svih zaslužuju čestitke.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2020.09.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


Toše Proeski In memoriam 25.01.1981 - 16.10.2007.

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin