Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3016/poziv-na-likovni-konkurs-doma-kulture/

Verzija za tampu / To ScreenviewPOZIV NA LIKOVNI KONKURS DOMA KULTURE


Dom kulture Srbobran pozvao je sve zainteresovane građane sva tri mesta opštine da uzmu učešće na Opštinskoj smotri likovnih stvaralaca.


"Potrebno je najkasnije do četvrtka, 08. oktobra, Domu kulture dostaviti dva rada. Uz radove je potrebno priložiti i kratku biografiju sa adresom, kontakt telefon, kao i podatke o radovima; naziv, godinu nastanka (rad ne sme biti stariji od dve godine), tehniku i dimenzije. Slike moraju biti uramljene (ram, kukice za kačenje). Radovi mogu biti iz svih likovnih disciplina (slikarstvo, skulptura, grafika, primenjena umetnost, fotografija) i likovnih tehnika (ulje, tempera, gvaš, keramika, akvarel, kombinovana i drugo).

Stručni žiri će odabrati najbolje radove koji će predstavljati opštinu Srbobran na Zonskoj smotri likovnih stvaralaca. Radovi koji ne budu ispunjavali propozicije će biti diskvalifikovani od strane žirija. Adresa Doma kulture je Cara Lazar 6, Srbobran. Putem telefona 021.731.919 mogu se dobiti dodatne informacije", navodi se u pozivu Doma kulture Srbobran.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ARTIKULTURIZACIJA" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign