Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / ARTIKULTURIZACIJA

OTVORENA IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA ZONSKE SMOTRE SLIKARA AMATERA


Sinoć su proglašeni radovi koji su u velikoj konkurenciji obezbedili mesto na izložbi najboljih slikarskih radova amareta Vojvodine koja će se u novembru održati u Bačkoj Palanci. Ukupno 21 rad koji je prijavljen na Zonsku smotru biće prikazan na pokrajinskoj smotri, a među njima su i dva rada iz Srbobrana.


Učešće na pokrajinskoj smotri svojim likovnim radovima obezbedili su Vojislav Milošev i Kiš Ester. Ova dva amatera slikara iz Srbobrana likovnoj publici na pokrajinskoj smotri predstaviće se svojim radovima:

Milošev - "Slovenska mitologija - Bog Svaros"

Kiš "Jesenji leptir"

Izložbu je otvorila vd direktor Doma kulture Sonja Vojnović, a šta je između ostalog kazala poslušajte u našem audio zapisu:

Okupljenim slikarima i publici obratili su se i Sava Mučibabić, sekretar Saveza umetničkih stvaralaca Vojvodine i Mile Ignjatović, ovogodišnji selektor koji je napravio izbor radova koji su zaslužili da se pojave na pokrajinskoj smotri.

 

 

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ARTIKULTURIZACIJA" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

  

Postavio: Administrator dana 2020.10.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen