Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3038/otvorena-izloba-likovnih-radova-zonske-smotre-slikara-amatera/

Verzija za tampu / To ScreenviewOTVORENA IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA ZONSKE SMOTRE SLIKARA AMATERA


Sinoć su proglašeni radovi koji su u velikoj konkurenciji obezbedili mesto na izložbi najboljih slikarskih radova amareta Vojvodine koja će se u novembru održati u Bačkoj Palanci. Ukupno 21 rad koji je prijavljen na Zonsku smotru biće prikazan na pokrajinskoj smotri, a među njima su i dva rada iz Srbobrana.


Učešće na pokrajinskoj smotri svojim likovnim radovima obezbedili su Vojislav Milošev i Kiš Ester. Ova dva amatera slikara iz Srbobrana likovnoj publici na pokrajinskoj smotri predstaviće se svojim radovima:

Milošev - "Slovenska mitologija - Bog Svaros"

Kiš "Jesenji leptir"

Izložbu je otvorila vd direktor Doma kulture Sonja Vojnović, a šta je između ostalog kazala poslušajte u našem audio zapisu:

Voice2020 · Sonja Stojnović

Okupljenim slikarima i publici obratili su se i Sava Mučibabić, sekretar Saveza umetničkih stvaralaca Vojvodine i Mile Ignjatović, ovogodišnji selektor koji je napravio izbor radova koji su zaslužili da se pojave na pokrajinskoj smotri.

Voice2020 · Sava Mučibabić

 

Voice2020 · Mile Ignjatović

 

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ARTIKULTURIZACIJA" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign