Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

SRETENJSKI RUKOMETNI TURNIR BEZ PUBLIKE


U subotu, 13.2.2021. održan je 3. Sretenjski turnir u Srbobranu. Tradicija se nastavila pod već poznatim okolnostima uz sve bezbednosne mere.


Tri ekipe su odigrale turnir. Naš rukometni klub "Srbobran" je ugostio ekipu "Hajduk" iz Čuruga i ekipu "Jugović 2" iz Kaća. U subotu, kao najbolja ekipa pokazao se mladi tim iz Kaća. Vicešampion je RK "Srbobran", a treće mesto zauzeo je "Hajduk".

Kao pojedinci su se izdvojili Ivetić Marko iz Čuruga, kao najmladji igrač Sretenjskog turnira, najbolji golman je Skuban N. iz Kaća, dok je najbolji pojedinac sa najviše golova Simić Rajko iz Jugovića.


Nakon turnira za naš portal je govorio član uprave RK Srbobrana Rajko Blagojević:

- Usled teških uslova u kojima se nalazi sport uzrokovanih epidemiološkom situacijom, RK "Srbobran" je uspeo da organizuje i uspešno realizuje 3. Sretenjski turnir. Ovom prilikom želim da se zahvalim dragim gostima, kao i svim prijateljima turnira koji su pomogli da se isti održi, kazao je Blagojević i dodao:

- Naš klub se ove godine ne takmiči u ligi, i ovo je bila sjajna prilika da se momci okupe i odigraju dve zahtevne utakmice. Na žalost publika nije mogla da prisustvuje, ali se nadamo da će sledeće godine naša publika imati priliku da nas prati kako u prvenstvu, tako i na 4. Sretenjskom turniru.

B.Š.

Foto: K.M. 

Postavio: Administrator dana 2021.02.14

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 48
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen