Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

PIDRA UMRO U SULKAMA!


Danas između 16 i 17h u ulici dr Đorđa Bastića, vraćajući se sa hipodroma i nakon održanog treninga, u sulkama, po svemu sudeći nakon infarkta, život je izgubio Đorđe Pridraški Pidra (1949 god.) iz Srbobrana.


Bio je preko četrdeset godina član Konjičkog kluba "Vranac" iz Srbobrana. Zahvaljujući svojoj posvećenosti kasačkom sportu stekao je nadaleko poznato ime u svetu "konjara".

Ono što smo, za sada uspeli da saznamo Pridraški je dvadesetak metara nakon izlaska iz hipodroma, ispao iz sulki, a konj je nastavio da trči sa praznim sulkama iza sebe. U ulici Svetog Save udario je u jedno vozilo, a potom trčeći ulicom Petra Drapšina u još jedan automobil. Pidrini prijatelji i članovi konjičkog kluba, Željko Vujanović, Ric Robert, Aleksandar i Bane Topalov su uspeli da ga uhvate i obuzdaju nakon toga.

Na osnovu neproverene ali pouzdane informacije sahrana Đorđa Pridraškog biće u subotu u 12h na pravoslavnom groblju u Srbobranu. Vreme sahrane možete proveriti na našem sajtu u kategoriji, "raspored sahrana". 

Iz Konjičkog kluba "Vranac" porodici Đorđa Pridraškog upućuju iskreno saučešće, a klub je izgubio jednu od legendi kasačkog sporta u Srbobranu.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2021.03.03

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 52
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen