Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3215/pidra-umro-u-sulkama/

Verzija za tampu / To ScreenviewPIDRA UMRO U SULKAMA!


Danas između 16 i 17h u ulici dr Đorđa Bastića, vraćajući se sa hipodroma i nakon održanog treninga, u sulkama, po svemu sudeći nakon infarkta, život je izgubio Đorđe Pridraški Pidra (1949 god.) iz Srbobrana.


Bio je preko četrdeset godina član Konjičkog kluba "Vranac" iz Srbobrana. Zahvaljujući svojoj posvećenosti kasačkom sportu stekao je nadaleko poznato ime u svetu "konjara".

Ono što smo, za sada uspeli da saznamo Pridraški je dvadesetak metara nakon izlaska iz hipodroma, ispao iz sulki, a konj je nastavio da trči sa praznim sulkama iza sebe. U ulici Svetog Save udario je u jedno vozilo, a potom trčeći ulicom Petra Drapšina u još jedan automobil. Pidrini prijatelji i članovi konjičkog kluba, Željko Vujanović, Ric Robert, Aleksandar i Bane Topalov su uspeli da ga uhvate i obuzdaju nakon toga.

Na osnovu neproverene ali pouzdane informacije sahrana Đorđa Pridraškog biće u subotu u 12h na pravoslavnom groblju u Srbobranu. Vreme sahrane možete proveriti na našem sajtu u kategoriji, "raspored sahrana". 

Iz Konjičkog kluba "Vranac" porodici Đorđa Pridraškog upućuju iskreno saučešće, a klub je izgubio jednu od legendi kasačkog sporta u Srbobranu.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign