Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PODRŠKA RAZVOJU ODBOJKE U NAŠOJ SREDINI


Gost opštine Srbobran danas je bio predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Zoran Gajić, proslavljeni odbojkaški trener koji je našu reprezentaciju doveo do zlatnog olimpijskog trona.


Primio ga je u svom kabinetu, predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački sa svojim saradnicima, a u razgovoru su učestvovali i Boško Popović, predsednik ženskog odbojkaškog kluba "Elan Voley", kao i Aleksandar Jojkić, predsednik OK "Mladost" iz Turije.

Mnogo tema je otvoreno i pokrenuto, a Gajić je klubovima donirao u ime saveza po pet odbojkaških lopti i jedan set opreme za celu ekipu. On je iskazao zadovoljstvo sa onim što je video i čuo i pohvalio je agilnost domaćina, kada je sport u pitanju i briga o mladim naraštajima. Predsednik OSS posetio je i sportske hale u Srbobranu i Turiji.

- Ova poseta je u okviru strategije koju u poslednjih pet godina sprovodimo moj tim i ja. Naš zadatak je da vodimo brigu o klubovima u malim sredinama i ova poseta je u tom smislu i zamišljena. Ovde se radi o jednoj iskrenoj i čestitoj priči. Bez ovakvih ljudi koje smo sreli u Srbobranu i Turiji nema boljitka, a svi dobro znamo šta je sve postigao OK Mladost iz Turije u prošlosti i da su tu poniklli mnogi ozbiljni igrači. Koliko vidim rukovodstvo opštine sa velikim entuzijazmom pristupa tome da se, ne samo sport uzdigne, nego da se unapredi opšti život građana ove opštine, rekao je Gajić prilikom obilaska i nakon razgovora sa domaćinima.

Novinarima koji su pratili ovu posetu obratio se i predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, koji je uz zahvalnost na ovoj poseti rekao:

- Naša sredina vodi računa o sportistima. Imamo 23 sportska kolektiva u 15 sportskih disciplina. Imamo oko 1.000 registrovanih igrača, što je impozantan broj za malu sredinu kakva je naša. Svake godine broj dece koja treniraju neki od sportova se povećava i to je poseban kvalitet na koji stavljamo akcenat. Odbojku trenira oko stotinjak dečaka i devojčica. Nadam se da ćemo nakon ove posete poslati jednu jako važnu poruku, a to je da je odbojka važan i značajan sport za našu opštinu.

S.N.

Foto: P.L. 

Postavio: Administrator dana 2021.04.05   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 66
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen