Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

KOŠARKAŠI OKK SRBOBRAN KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE


U velikoj sali SO Srbobran, Radivoj Debeljački priredio je prijem za kođšarkaše OKK Srbobran, osvajače prvog mesta u II Vojvođanskoj ligi i od naredne sezone timu koji će nas predstavljati u najvišem košarkaškom rangu takmičenja u Vojvodini.


Ovom prilikom košarkaši su predsedniku uručili simboličan poklon, košarkašku loptu sa autogramima igrača koji su osvojili prvenstvo bez poraza i zajedničku, uramljenu fotografiju koja je nastala nakon poslednje utakmice sezone. Debeljački je obećao da će fotografija biti na zidu njegovog kabineta, a da će se za loptu naći odgovarajuće mesto u zgradi opštine. On je takođe iskazao čestitke svima u klubu na uspehu koji su postigli i naglasio da će klub kao i do sada imati punu podršku opštine i da se nada da ćemo se zajednički radovati novim uspesima ovog sportskog kolektiva.

U ime OKK Srbobran uzvratio je Jovica Andrić, trener koji je rekao da je tim tokom sezone disao kao jedan, da je cilj koji su postavili uspeli da ostvare, ali da je pred ovom ekipo još mnogo izazova i novih pobeda koje će kao i do sada poklanjati svojim navijačima i svim građanima naše opštine. Takođe, iskoristio je priliku da se zahvali na podršci koju klub od prvog dana dobija od opštine i iskazao nadu da će se dobra saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

Nakon zvaničnog dela u kabinetu predsednika priređen je koktel za šampione.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2021.04.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 65
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen