Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

POLICIJA PRONAŠLA POČINIOCE ZLODELA KOJE JE JUČE UZNEMIRILO JAVNOST


Kako saznajemo identifikovana su dva starija maloletnika koje policija sumnjiči za zlodelo koje je juče uznemirilo javnost. Dva šesnaestogodišnjaka,  zahvaljujući brzoj i efikasnoj istrazi policije u Srbobranu, privedena su zbog osnovane sumnje da su obesili mačke u naselju Jamure.


Srbobran je šokiran ovim događajem, a fotografije obešenih mačaka preplavile su društvene medije. Kako su fotografije potresne, odlučili smo da ih ne objavimo. Takođe, nismo pisali o ovom nemilom događaju dok nismo dobili potvrdnu informaciju da je policija pronašla počinioce.Kako Srbobran.net saznaje policija je slučaj rešila još u toku jučerašnjeg dana.

Događaj je izazvao i privukao veliku pažnju, nikome nije jasno šta je to što može da nekog nagoni na ovakav nerazumni postupak i uglavnom su sa svih strana stizale osude, a informacije koje su se širile društvenim mrežama završile su i u medijima koji spadaju u kategoriju sa najvećim brojem posetalaca na internetu. Neki od medija objavili su inicijale počinioca, međutim naš izvor iz policije nam je rekao da je u pitanju novinarska greška, tako da ćemo se mi za sad uzdržati od objavljivanja tih podataka.

BrzIna intervencija policije je značajno doprinela da se uznemirenost javnosti smanji. Policija zaslužuje pohvalu, a  ostaje nam da vidimo epilog ovog događaja. Na potezu je tužilaštvo i Centar za socijalni rad ukoliko je tačna informacija da su počinioci maloletna lica.

Stručna lica koja se bave psihologijom saglasna su u oceni da je u pitanju veoma zabrinjavajući čin koji ukazuje na ekstremni nedostatak empatije i može biti znak ozbiljnijih poremećaja ličnosti.

 

  

Postavio: Administrator dana 2021.07.31

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 17
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen