Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

DUGOPRUGAŠI DONELI MEDALJE IZ VRBASA


Preko 400 učesnika svih generacija okupili su se za vikend u Vrbasu kako bi se takmičili u trkama koje su organizovane na pet i deset kilometara. Srbobranci su bili više nego uspešni. U Srbobran su se vratili sa četiri medalje i tri pehara.


Trčali su Isidora Šarčev (10km) koja je osvojila prvo mesto, druga je bila Bojana Đukić, koja je trčala za subotički "Bodyline", zatim Dušan Srdanov kome je pripalo, u konkurenciji veterana, drugo mesto i pehar, kao i Slobodan Miković koji se vratio sa osvojenom medaljom.

Trke su organizovane na 10 i 5 kilometara, kao i na stazi dugoj jedan kilometar za vojsku i policiju u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Pored ovih trka, organizovane su i brojne trke za mališane, predškolce, učenike osnovnih škola svih uzrasta. Svoje predstavnike na I Vrbaškoj trci imali su atletski klubovi iz Beograda, Novog Sada, Pančeva, Subotice, Pirota, Kule, Apatina, Zrenjanina, Bečeja, i mnogih drugih gradova, ali i brojne jedinice i garnizoni Policije i Vojske Srbije, te klubovi iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Naši takmičari su pokazali da Srbobran ima odlične atletičare, da ne odustaju tako lako i da su spremni za ozbiljne rezultate na dugoprugaškim stazama. Nama ostaje da se ponosimo njihovim uspehom.

  

Postavio: Administrator dana 2021.09.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 59
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen