Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

TURINCI DOBILI SERTIFIKAT - NAJBOLJE IZ VOJVODINE!


TURINSKA KOBASICIJADA našla se među 18 odabranih koji su dobili oznaku "Najbolje iz Vojvodine". Svečanost uručenja sertifikata bila je juče u Vladi Vojvodine.


Čestitajući dobitnicima, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je da je ova oznaka kvaliteta priznanje svima onima koji, u oblastima kojima se bave, dostižu i prestižu ne samo domaće, već i evropske standarde.

„Priznanje će za sve dobitnike biti nov motiv da u svojim delatnostima ostvaruju još bolje rezultate i na taj način daju dodatni doprinos razvoju naše privrede“, izjavio je Mirović i izrazio zadovoljstvo zbog ponovnog uspostavljanja oznake kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“ na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a uz podršku Turističke organizacije Vojvodine i DOO “Jugoinspekt-Novi Sad”.

On je istakao da privreda Srbije i AP Vojvodine u izazovnim vremenima beleži ohrabrujuće ekonomske parametre.

S obzirom na to da su ovom prilikom uručeni sertifikati i za više turističko-privrednih manifestacija, programa i usluga, Mirović je ukazao na rast koji je ostvaren u oblasti turizma, što potvrđuje podatak da je Vojvodinu u prva tri kvartala ove godine posetilo 55 odsto više turista nego u istom periodu prošle godine.

Događaju je prisustvovao i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, a sertifikat je u ime Kobasicijade primio sekretar Udruženja Kobasicijada", Željko Popić.

- Ovo je veliko priznanje i mislim da još uvek mnogi nisu svesni koliko je ovo značajno za našu manifestaciju. Na nama je sada da opravdamo kvalitet, ali i da maksimalnno iskoristimo ovu potvrdu uspešnog višedesenijskog rada. Ovo je ujedno nagrada svima koji su na bilo koji način doprineli da Kobasicijada u Turiji traje preko 30 godina i proslavi naše selo, opštinu, Vojvodinu, ali i Srbiju kako u regionu, tako i širom sveta, rekao je nakon što je u svoje ruke primio sertifikat, Željko Popić. 

Postavio: Administrator dana 2021.12.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 22
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen